Sarjan ennakkosuosikki näytti vahvuutensa ja pelasi todella laadukasta koripalloa

Eilen Kristika Turun vieraaksi Nunnavuoreen saapui sarjan ennakkosuosikki Puhu. Tiedossamme oli vastustajan vahvuudet, valitettavasti emme saaneet kuin hetkittäin kuriin Puhun vauhtipeliä sekä tarkkaa heittopeliä. Puhu pääsi liian helposti rikkomaan meidän puolustuksemme ja emme olleet joukkuepuolustuksessa parhaimmillaan. Jouduimme liian helposti ja nopeasti vastustajan haastaessa kohti koria puolustuksessa rotaatioon ja eilen emme olleet joukkueena valmiita toteuttamaan yhdessä yhteisiä asioita. Sarjapisteet matkasivat Vantaalle Puhun voittaessa 89-105.

Joukkueen prosessi kohti menestyvää koripalloa on vasta alussa ja eilinen peli antoi taas ison repullisen asioita, mitä yhdessä pääsemme harjoittelemaan ja parantamaan.
tarvittavat elementit ovat olemassa, harjoittelun kautta saamme ne varmasti tuotua jatkossa peleihin, uskoa, tahtoa ja tarvittavaa taitoa joukkueelta löytyy.

Seuraava Kristika Turun kotiottelu on Nunnavuoressa sunnuntaina 6.11.2016 kello 14:00 EBT:tä vastaan, tervetuloa kannustamaan kaupungin omat ritarit voittoon!

Log in or Sign Up