Santeri Latvala siirtyy ritariksi!

Kokenut Latvala (26) siirtyy Kristikaan paikallisvastaja Ura Basketin riveistä. Pitkään Urassa pelannut Latvala on pelannut myös Korisliigaa Kauhajoella sekä Loimaalla. Loimaalta jäi takataskuun mm. kaksi korisliigan mestaruutta. Peliuralleen muutosta hakenut Latvala on mieluinen vahvistus päävalmentaja Juha Ruohoselle.

“Todella hienoa, että saamme Santerin tasoisen, kokeneen pelaajan Kristikaan. Hänen pelilliset ominaisuudet vahvistavat ritareita loistavasti. Odotan Santerin sopeutuvan nopeasti uuteen ympäristöön ja hyvään henkiseen joukkueeseemme. Santeri on tunnollinen harjoittelija, joka vaatii itseltään ja joukkueeltaan paljon sekä harjoituksissa kuin myös peleissä.”, julistaa Ruohonen.

Latvala muistelee vielä haastavaa viime kautta, joka jäi häneltä pahasti kesken loukkaantumisen vuoksi.

“Ensimmäiseksi haluaisin vielä kiittää Ura Basketia menneistä kausista, mistä minulle jäi paljon mukavia muistoja. Viime kausi oli haasteellinen kun loukkaantuminen ja siitä kuntoutuminen vie kevään pelit. Nyt uudet haasteet Kristikassa antavat uutta intoa ja odotan malttamattomana tulevaa kautta! Kristikassa on kova joukkue valmiina ja suurin osa pelaajista on jo entuudestaan minulle tuttuja.”, kertoo Latvala.

Latvala on jo asettanut omat henkilökohtaiset tavoitteet ensi kauteen.

“Pelillisesti yritän tuoda joukkueeseen entisestään lisää kokemusta ja johtajuutta jokapäiväiseen tekemiseen. Itselleni olen asettanut tavoitteeksi treenata laadukkaasti ja kovaa, minkä myötä voin nauttia koripallosta.”, toteaa Latvala.

Latvala on 1-2 paikan pelaaja, pituus 188cm ja paino 84kg.

Tervetuloa Santeri!

Log in or Sign Up