Riverbasket

Lauantaina 19.8.2017 tavataan taas Turku Riverbasketin merkeissä Turun ytimessä. Tervetuloa hyvällä porukalla ja fiiliksellä jo historian kolmanteen Turun NMKY:n miesten edustusjoukkueen, Kristika Turku, taustaryhmän järjestämään aikuisväelle tarkoitettuun Turku Riverbasket -turnaukseen.

Osallistuvat joukkueet (maksimissaan 8 pelaajaa) pelaavat 4 vastaan 4 koripallopelejä kahteen koriin. Turnauksen hinta on 250 euroa / joukkue. Lisäpelaajia voi ilmoittaa lisämaksusta 25 euroa/ pelaaja.

Jokainen pelaaja saa omakseen ”trendikkään” turnauspaidan ja samaan hintaan kuuluvat iltabileet Turun Aurajoen jokimaisemassa, paikassa nimeltä Wanha Rahtilaiva. Iltaan sisältyy maukasta purtavaa, hyvää menoa ja musiikista vastaa joku.

Peliaika on 2×10 minuuttia tehokasta peliaikaa. Mahdolliset jatkoajat pelataan ”sudden death” periaatteella. Turnauksen sarjoja hieman muutettu ja nyt on olemassa peräti 5 eri sarjaa:

HYVÄT NAISET
HUONOT NASET
HYVÄT MIEHET
HUONOT MIEHET
FIRMA

Sarjavalinta tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Sitovat ilmoittautumiset 23.7. mennessä. Ilmoittautuminen ja maksu linkin kautta:

https://www.lyyti.fi/reg/TRB2017

Halukkaille on järjestetty mahdollisuus yöpyä Cumulus Turku hotellissa (Eerikinkatu 28-30). Turnaushinta on 1 hengen standard huoneelle 70 eur / vrk ja 2 hengen standard huoneelle 80 eur / vrk. Lisävuoteet 19 eur / kpl / vrk. Majoitushintaan sisältyy buffet- aamiainen, asiakassauna ja uinti. Tarjous voimassa 18-20.8.2017 välisenä aikana. Tarkemmat ohjeet sähköpostitse.

Ilmoittautuneille joukkueille tiedotetaan tarkempi otteluohjelma sähköpostitse. Ilmoittautuminen suljetaan 23.7.2017 klo 23:59.

Turnausorganisaatio pidättää oikeuden sulkea sarjan tai yhdistää sarjoja ennen ilmoittautumisen päättymistä tarpeen vaatiessa. Lisätiedot ja turnauskysymykset: turku.riverbasket@gmail.com tai nrosta 044 0240274.

Log in or Sign Up