Otteluraportti: Torpan Pojat – Kristika Turku 28.1.2018

Kristikan vierailu “pääkaupunkiin” päättyi harmittavaan pisteen tappioon lukemin 80-79 (44-35). 

Kristika Turku matkasi Helsinkiin kohtaamaan Torpan Poikia. Ottelu oli molemmille joukkueille tärkeä, sillä kummatkin joukkueet sijaitsevat sarjataulukon kärki päässä. Kauden ensimmäinen joukkueiden kohtaaminen meni Turun Nunnavuoren palloiluhallissa pelatussa ottelussa torppalaisille luvuin 86-92. 

Kristikan päävalmentaja Juha Ruohonen kuvaili ottelua kahden kärkijoukkueen tiukaksi otteluksi, jossa molemmat pelasivat hyvää korista. Jälkimmäinen kamppailu oli “Ronden” mielestä kovaa ja fyysistä peliä, kuten myös joukkueen ensimmäinen kohtaaminen.

“Tänään ottelun ratkaisi pienet marginaalit. Pallo ei vain pomppinut meille ratkaisutilanteissa.” 

Ronde kehui Kristikan pelaajista erityisesti Aubrey Conerlyä (19p, 5/7 2p, 3/7 3p), joka pääsee koko ajan lähemmäksi joukkuetta ja sen pelitapaa. Ronde kehui myös erityisesti Timka Jaakkolan puolustuspelaaista. 

“Meidän joukkuetekeminen perustuu liikkeeseen ja yhtenäiseen pelliin. Pelissä jäi liike heiman puuttumaan, joten siinä on parantamisen mahdollisuus.”

Ronden mukaan myös 1-1 ja apupuolustuksessa jäi myös parannettavaa. Hyökkäyspeli toimi hyvin ja sen päälle on hyvä lähteä rakentamaan jatkoa kevään pelejä ajatellen. 

Log in or Sign Up