Otteluraportti: Oulun NMKY – Kristika Turku 14.10.

Kristika Turku voitti oululaiset toistamiseen, ottelu oli kuin uusinta edellisestä

Turkulaiset matkasivat lauantaina pohjoiseen kohtaamaan Oulun NMKY:n, jonka Kristika oli kohdannut vasta vajaa viikko sitten Nunnavuoren palloiluhallissa. Tällöin ritarit voittivat Oulun luvuin 80-66. Tällä kertaa pisteet matkasivat Oulusta Turkuun oikeutetuin lukemin 68-74. 

Kristikan päävalmentajan Juha Ruohosen mukaan ottelu oli kuin uusinta joukkueiden ensimmäisestä kohtaamisesta.

“Matsi oli kaksijakoinen. Ensimmäiset 20 minuunttia ottelu oli meidän hallintaa ja onnistuimme hyvin molemmissa päissä kenttää. Puoliajalla isossa johdossa on vaikea asennoitua jatkamaan. Vastustaja tuli kotisalissa hyvällä hurmoksella kori korilta lähemmäksi. Vaikea loppu, mutta onneksi saatiin onnistumiset ja voitto kotiin.”

Kristika Turku on aloittanut kauden mallikkaasti, kun neljän ottelun jälkeen joukkueella on neljä voittoa. Ruohosen mukaan Oulussa onnistujia olivat hyökkäyspäässä säkenöinyt Eero Innamaa. Hänen lisäkseen myös edellisessä Oulu-ottelussa loistanut Tomi Lommi pelasi vakuuttavan ensimmäisen puoliskon. Puolustuksessa Timka Jaakkola teki Ruohosen mukaan todella hyvää työtä. 

Kristika kohtaa sunnuntaina vieraissa 22.10. Porvoon Tarmon, joka juuri hävisi Oulun NMKY:lle vieraissa luvuin 99-92. Ruohonen odottaa sunnuntain ottelua hyvillä mielin.

“Pääsemme taas näyttämään ja osoittamaan omaa hyvyyttämme uudessa matsissa. Porvoo on nuori ja nälkäinen joukkue, jossa on paljon hyviä pääkaupunkiseudulta lähtöisin olevia pelaajia. Matsi tulee olemaan mielenkiintoinen.”

Kristikan seuraava kotiottelu on sunnuntaina 29.10., kun turkulaisten kotisalin taikaa yrittävät murtaa Torpan Pojat. 

Log in or Sign Up