Otteluraportti: Kristika Turku – URA Basket 14.02.2018

Turun derbyn osa 2 käytiin Kupittaan palloiluhallissa ystävänpäivänä. Ensimmäisen osan mukaisesti myös derbyn osa 2 oli täyttänyt katsomoiden lehterit.

Liki 1300 katsojaa jännitti Kristika Turun ja Ura Basketin välistä kamppailua, jonka kotijoukkue vei nimiinsä lukemin 75-68 (42-41). Ottelu alkoi vieraiden johdolla, mutta vahvan toisen jakson jälkeen kotijoukkue johti pisteellä. 

Jos derbyn ensimmäisessä osassa Kristikan Mikael Sandberg heitti ohi niin läheltä kuin kaukaa, toisessa osassa hän tuli kentälle sisuuntuneena, näyttämishaluisen ja itseluottamusta puhkuen. Hän vietti kentällä liki 38 minuuttia tehden 23 pistettä ja 14 levypalloa (5/7 2p, 4/7 3p). “Ässän” lisäksi ritareista onnistuivat Timka Jaakkola (6/8 2p, 1/1 3p, 16p) ja Aubrey Conerly (6/8 2p, 1/4 3p, 15p). 

Voitto oli Kristikalle elintärkeä ajatellen mahdollisia playoff-otteluita. Avaimet playoffien kotietuun ovat vielä täysin turkulaisten käsissä. Kotietu saataisiin käytännössä voittamalla kaikki jäljellä olevat ottelut.  

Kristikan seuraava kotipeli pelataan 18.2., jolloin ritarien vastustajaksi asettuu Korikouvut Kouvolasta. Tulkaahan sankoin joukuin paikan päälle kannustamaan Kristika voittoon!

3 Comments

  1. Matti Porrasoja

    Kristika taistelee pudotuspelien KOTIEDUSTA, kahdeksan parasta selviää pudotuspeleihin!

  2. Pekka Valpola

    Tiedoksenne, että pudotuspeleihin menee sarjan kahdeksan parasta, joista neljälle ensimmäiselle tulee kotietu ensimmäisellä kierroksella.

  3. Pekka Valpola

    Jaa niinhän siellä nyt lukeekin. Jotenkin luin ekalla kerralla jotain ihan muuta.

Log in or Sign Up