Otteluraportti: Korikouvot – Kristika Turku 26.11.

Kristika koki kauden ensimmäisen vierastappion, kun Korikouvot olivat vierailijoita parempi lukemin 71-68 (37-36). 

Sunnuntaina Kouvolan Mansikka-ahon palloiluhallissa pelattu ottelu oli Kristikalle hankala. Päävalmentaja Juha Ruohosen mukaan molemmat joukkueet tunsivat vastustajansa pelitavan todella hyvin.

“Me emme löytäneet omaa rytmiämme hyökkäyspäässä missään vaiheessa peliä. Puolustuksessa sisäpelissä tuli nukahduksia ja hyökkäys ei ollut terävimmillään ja se ajoittain pysäytti pallon liikkeen, eikä me päästy meidän ratkaisupaikoille. Tämä oli hankala matsi”, Ruohonen kertoo. 

Kristikan kaukoheittopeli oli Kouvolassa hukassa, sillä joukkue onnistui laittamaan 22:sta kolmen pisteen heitosta vain viisi sisään. Kristikan kauden keskiarvo on noin 11 sisälle mennyttä kolmen pisteen heittoa per peli 30:stä yrityksestä. 

Tilastollisesti Kristikan parhaita olivat sentteri Mikael Sandberg (23 p & 11 reb) ja Mikael Laihonen (14 p & 8 reb). Juha Ruohosen mukaan näin nihkeähkön pelin jälkeen on hankala löytää onnistujia, mutta hän nostaa esiin Santeri Latvalan

“Hänelle tuli hyvä jakso hyökkäyksessä heti kentälle päästyään. Hän toi kentälle hyvää energiaa ja hyviä ratkaisuja.”

Tämän viikon sunnuntaina on Kristikan viimeinen kotipeli vuonna 2017, jota kohti Kristika lähtee hyvillä mielin ja kovaa harjoitellen. Tuleva ottelu on erityinen, koska se on myös joukkueen viimeinen kotipeli hyvin palvelleessa Nunnavuoren palloiluhallissa. Vielä kun vieraaksi saapuu sarjakärki HBA, on viihdyttävän ottelun ainekset kasassa.

“Haluamme lopettaa Nunnavuori-aikakauden hyvään peliin ja voittoon. Tiedossa on loistava tapahtuma, kun HBA saapuu vieraaksemme”, Ruohonen pohtii.

Kristika Turku pelaa siis viimeisen kotiottelunsa Nunnavuoren palloiluhallissa 03.12. kello 17.00. Tervetuloa vielä kerran Nunnavuoren palloiluhalliin kannustamaan ritarimme voittoon! 

Log in or Sign Up