Otteluennakko: Kristika Turku – Torpan Pojat 29.10.

Kahden voittamattoman joukkueen kamppailu

Sunnuntaina on tiedossa laadukasta koripalloa! Kaksi 1.A -divisioonan voittamatonta joukkuetta kohtaavat, kun Kristika Turku isännöi helsinkiläistä Torpan Poikia. 

Molempien joukkueiden tappiosarakkeessa komeileva numero nolla tuo Kristikan sentterin Mikael “Ässä” Sandbergin mukaan otteluun lisää virtaa.

“Torpan pojat on laadukas joukkue. Heillä on kaksi laadukasta jenkkiä (LD Williams (193cm, 95kg & Milton Jennings, 206cm, 102kg) ja monta korisliigassa pelannutta suomalaista. He pelaavat todella hyvin yhteen. Olen kuullut Torppa-leiristä, että sielläkin odotetaan sunnuntain kamppailua innolla.”

Ässä toteaakin juuri ToPon olleen divarin vakuuttavimpia joukkueita HBA:n lisäksi. Hänen mukaan on hienoa saada pelata jo alkukaudesta huomisen kaltainen kärkimatsi. 

Valmistautuminen viikonlopun otteluun ei ole Kristikalta mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Kolme ritareistamme on kärsinyt flunssasta tämän viikon aikana. Ässä on yksi heistä. 

“Sairastelujen takia joukkueella on ollut hieman huonompi viikko, sillä emme ole voineet valmistautua niin kovaa otteluun kuin olisimme halunneet. ”

Ässä mainitsee, että Kristikalla kaikki pelaajat ovat huomenna  pelikunnossa.

“Katsotaan miten happi riittää”, Ässä toteaa. 

Huomenna 29.10. Kristika Turku siis kohtaa Torpan Pojat. Ottelu alkaa kello 17.00.

Nyt jos koskaan ritarimme kaipaavat yleisön tukea! Kaikki isoin joukoin Nunnavuoren palloiluhallin katsomoon kannustamaan ritarimme voittoon! 

Log in or Sign Up