Otteluennakko: Kristika Turku – Lahti Basketball 09.03.2018

Kristika Turun kevään 2018 playoff-taival alkoi jännittävällä vierasvoitolla Lahti Basketballista jatkoajan jälkeen lukemin 81-84 (29-36, 77-77). Ensimmäisen puolivälieräottelun ensimmäinen puolisko oli tasaista peliä, mutta toisella puoliskolla tapahtui kummia.

Isäntä Lahti Basketball voitti kolmannen jakson lukemin 36-11. Ottelu näytti jo ratkenneen lahtelaisille. Kristika lähti neljännelle jaksolle 18 pisteen takaa-ajoasemasta. Ritarit halusivat osoittaa, että ottelu ei ollut vielä ratkennut. 

Viimeinen jakso menikin Kristikalle lukemin 12-30. Täten ottelun ratkaisemiseen tarvittiin jatkoaika, joka lopulta kääntyi vierailijoiden voitoksi. Pelin loppupuolella erityisesti Eero Innamaa teki kovia suorituksia. 

Kristika ja Lahti ovat pelanneet vastakkain jo kahteen kertaan viikon sisään, kun joukkueet kohtasivat myös runkosarjan viimeisessä ottelussa. Ottelu oli hyvin vauhdikas ja lopulta pelaajien tunteetkin hieman kuumenivat. Tämä tarkoittaa panosten suurentuessa sitä, että kolmas Turku-Lahti -ottelu viikon sisään tulee sisältämään ainekset täydelliseen jännitysnäytelmään. 

Seuraava puolivälierä ja Kristikan ensimmäinen playoff-kotiottelu pelataan Palloiluhallilla perjantaina. Ottelu tulee olemaan molemmille joukkueille hyvin tärkeä, sillä playoffit pelataan paras viidestä -menetelmällä eli jatkoon pääsee kolmella voitolla.

Ottelu alkaa 09.03.2018 klo 18:30. Liput voi ostaa etukäteen Ticketmasterista. Nyt jos koskaan Ritarimme tarvitsevat kaikkien fanien kannustusta! Tervetuloa seuraamaan viihdyttävää playoff-koripalloa Turun Palloiluhallille! Tsempataan Kristika 2-0 johtoon! 

Log in or Sign Up