Otteluennakko: Kristika Turku – Järvenpään Koripalloseura 12.11.

Isänpäivänä Nunnavuoren palloiluhallissa tullaan näkemään takamiesten kamppailu

Kuusi voittoa seitsemästä ottelusta saavuttanut Kristika Turku isännöi yhden voiton viidestä ottelusta saanutta Järvenpään Koripalloseuraa. Ottelu tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen molempien joukkueiden kovien takamiesten ansiosta.

Järvenpään takamieskaksikkona pyörii niin Korisliiga kuin 1.A divisioona kokemusta yllin kyllin omaavat Visa Tarjanne ja Villematti Kopio. Ensin mainittu on tehnyt tällä kaudella noin 21 pistettä per ottelu. Seitsemän kautta Korisliigaa pelannut Kopio on taas heiluttanut korisukkaa 17 pisteen keskiarvolla ja antanut noin kuusi koriin johtanutta syöttöä. Kristikan takamies, Eero Innamaa, odottaa jo matsia innolla.

“Molemmat joukkueet heittävät paljon ja ottelussa tulee olemaan todella kova tempo.”

Jos ottelun kiinnostavimmat kamppailut nähdään takamiesten välillä, ei korinaluskamppailukaan tule jäämään tylsäksi. Järvenpääläisten korivahtina toimii kamerunilainen Arsene Towa (191cm, 100kg), joka on pelannut alkukauden mahtavalla 16 pisteen ja jopa 15 levypallon keskiarvoilla. 

Innamaa on tyytyväinen Kristikan alkukauteen. Joukkue on kehittynyt ja ollut valmis pelaamaan jo kauden alusta asti. 

“En osaa sanoa olemmeko ylittäneet odotuksia, mutta kaikki on mennyt kyllä todella nappiin. Kaikki joukkueessamme ovat pelanneet todella hyvin.” 

Innamaan mukaan joukkuetta on harmittavasti vaivannut pienet sairastelut ennen sunnuntain JKS-ottelua. Erityisesti nyt ritarimme kaipaavat yleisön tukea.

“Tämä on Kristikan toiseksi viimeinen kotipeli Nunnavuoren palloiluhallissa eli laittakaahan ääntä mökkiin”, Innamaa toteaa naurahtaen. 

Log in or Sign Up