Otteluennakko: Kristika Turku – HBA-Märsky 03.12.

Eräs aikakausi Kristika Turun historiassa päättyy tänään, kun joukkue pelaa viimeisen kotiottelunsa Nunnavuoren palloiluhallissa.

Ja millaiseen otteluun aikakausi päättyykään. Kristika Turku saa vieraaksi sarjakärjen Helsingistä, HBA-Märskyn. Tulevaisuuden lupauksia vilisevä HBA on sarjakärki. Joukkueella on yhdeksän voittoa kymmenestä ottelusta. Kristika on sarjassa neljäntenä seitsemällä voitolla yhdeksästä ottelusta.

HBA:n ykköstykkinä tällä kaudella on toiminut 18-vuotias Elias Valtonen. Ensi kaudella Arizona Statea NCAA:ssa edustava euralaislähtöinen laituri on heiluttanut korisukkaa noin 18 pisteen keskiarvolla. Hän on myös heittänyt kolmoset sisään noin 47 prosentin tarkkuudella. 

Ottelussa nähdään myös veljesten välinen kamppailu, kun Kristikan Timka Jaakkolan pikkuveli, 207 cm pitkä Tuukka Jaakkola, saapuu Turkuun HBA:n paidassa. 

Ottelusta on tiedossa erittäin vauhdikas ja palloa tullaan heittämään kaaren takaa erittäin aktiivisesti. Kristika on heittänyt koko sarjassa eniten kolmen pisteen heittoja (98/269), kun HBA on samassa kategoriassa kolmantena (90/250). 

Tervetuloa katsomaan sarjan kärkikamppailua, kun isäntänä toimiva Kristika tärisyttää vielä kerran Nunnavuoren parkettia ja pyrkii päättämään tämän aikakauden vielä yhteen voittoon. Ottelu alkaa tänään 3.12. klo 17.00

Log in or Sign Up