Kymijoen alajuoksulta Aurajoen jokilaivamaisemiin, Joona Tuomala Kristikan uusin värväys

Kristikan hienot otteet pelikentillä ja sen ulkopuolella kantavat kauas. Uusin todiste siitä on Kristikan tuorein pelaajasopimus Joona Tuomalan kanssa! Joona Tuomala, 20v, KTP kasvatti ja kolmannen polven koripalloilija aloittaa lännen ”valloituksensa” 2 vuoden mittaisella sopimuksella, kausille 2018-19 ja 2019-20.
Joona Tuomala, 20v, 197cm oli viime vuonna Porvoon Tarmon tehokkain pelaaja. 13,8p, 6.7 levyä ja tehoindeksiluku 16,0 kertoo Tuomalan korkeasta tasosta. Tuomala tunnetaan hyvänä heittäjänä sekä pelaajana joka osaa ajaa röyhkeästi korille. Tuomala tuo ulottuvana pelaajana hyvää levypallovoimaa laiturin pelitontille.
Joonan mietteet tulevasta:
Fiilikset ovat korkealla. Olen kuullut tästä organisaatiosta paljon positiivista ja luulen, että tämä on täysin oikea paikka minulle. Tulevalta kaudelta odotan erittäin kovatasoisia pelejä, joukkueen menestystä ja tietenkin omaa kehittymistä. Turun pelityyli on minulle ennalta tuttu ja uskon sopeutuvani siihen hyvin.
Päävalmentaja Ruohosen ajatuksia uusimmasta värväyksestä:
Legendaarisen KTP:n kasvatti Joona Tuomala pelasi viime kaudella todella hyvän kauden Porvoon Tarmon nuoressa joukkueessa. Joona oli joukkueen tehokkain ja sai mukavasti luottoa valmennukselta, hän uurasti kentällä Tarmon isoimmat minuutit pelejä kohden.
Odotan Joonalta vahvaa heittopeliä sekä monipuolisuutta hyökkäyspään uhkaan. Puolustuksellisesti parimetrinen laituri Joona tulee olemaan varmasti vaikea este monelle.
Joona kehittyi huimasti viime kaudella ja uskon, että ensi kaudella kehitys jatkuu ja hän nousee oikeasti ”isoksi” pelaajaksi, potentiaalia on siihen olemassa.

Tervetuloa ritareihin ja Turkuun Joona!

Log in or Sign Up