Eero Lehtonen Kristikan uusin pelaaja kaudella 2018-19

Korihaiden kasvatti ja toisen polven koripalloilija Eero Lehtonen, 20, on Kristikan uusin pelaajahankinta kaudelle 2018-19 . Laiturin pelipaikalla viihtyvä Lehtonen on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt edustaa Korihaiden edustusjoukkuetta pääsarjatasolla jo kaksi kokonaista kautta. Viime kaudella Lehtonen pelasi Korisliigassa reilut 11min ottelua kohden. Yhden pelin piste-ennätys (9p) pääsarjatasolla Lehtonen on merkkauttanut kahdesti Espoo Unitedia vastaan.
Tullessaan Turkuun, Lehtonen tuo mukanaan mm. 3p heittovoimaa (viime kaudella 35.7%). Turussa tullaan myös näkemään itsestään kaiken antavan pelaajan, taistelevaa puolustusta sekä monipuolista hyökkäämistä.
Eeron mietteitä tulevasta kaudesta:
Hyvillä fiiliksillä tulen Kristikan paitaan, vaikka tietysti haikeaa on jättää oma kasvattajaseura. Odotukset kauden suhteen ovat korkealla, henkilökohtaisesti halu päästä näyttämään oma osaaminen ja taidot 1A divisioonassa on kova, sekä nähdä mihin oma taitotaso sarjassa riittää. Tavoitteena saada alle hyvä kausi ja nousta Korisliigaan Kristikan kanssa.
Valmentaja Ruohonen:
Olen kuullut Eerosta todella paljon positiivisia asioita ja keskustelut hänen kanssaan ovat vahvistaneet nämä todeksi.
Hänellä on hyvä asenne harjoitteluun ja kova halu kehittyä näkyy kaikessa hänen tekemisessään. Eerolla on rutkasti luontaista lahjakkuutta ja motivaatio on hyvällä tasolla.

Hänen myötä saamme Kristikaan laituriosastolle lisää monipuolista uhkaa hyökkäyspäähän ja kovuutta sekä asennetta puolustukseen. Uskon hänen sopeutuvan nopeasti uuteen
ympäristöön ja jo ensimmäisten harjoituksien aikana Eerolla on mahdollisuus isoon rooliin joukkueessa.

Tervetuloa Turkuun ja Kristikaan Eero!

Log in or Sign Up