Tomi Lommi jatkossakin Kristikan riveissä!

Turkulainen koripallon ystävä on saanut nauttia Tomi Lommin hienoista suorituksista Kristikan joukkueessa nyt jo kaksi vuotta. Tänään voimme iloisina ilmoittaa, että nautinto jatkukoon! Tomi Lommi on allekirjoittanut seuran kanssa jatkosopimuksen seuraaville kaksille kausille 2018-19 ja 2019-2020.

Tomi Lommi, 21v, heittävä takamies oli Kristikan viime kauden tarkin 3p heittäjä. Tomin heittokäsi kävi kuumana 41.4% tarkkuudella kaaren takaa (70-169)! Tehokkaan heitto tarkkuuden lisäksi Tomi on ollut myös kahtena peräkkäisenä kautena joukkueen kolmanneksi paras pisteentekijä 12.0p ja13.3p keskiarvoilla. Hyökkäämisen ohella Tomi tuo voittavan joukkueen puolustukseen vaadittavaa kovuutta.

Tomi Lommi:

Fiilis on hyvä jatkosopimuksen suhteen. Oma peli on mennyt eteenpäin jokaisella kaudella ja taas tavoitteena olisi kehittyä lisää. Saadaan jalkeille varmasti kilpailukykyinen joukkue joka taistelee jokaisen pelin voitosta.

Valmentaja Ruohonen:

Tomin jatkaminen Kristikassa on hieno asia jatkuvuuden kannalta. Tomi oli jo viime kaudella isossa roolissa ja ratkaisevassa roolissa joukkueen menestyksen kannalta. Ensi kaudella on lupa odottaa häneltä todellista läpimurtoa huippupelaajaksi. Todella loistava juttu, että näemme Tomin myös jatkossa Kupittaalla ritaripeliasussa!

Log in or Sign Up