Kumppanit

Turun Energiahitsaus ja Saneeraus Oy toteuttaa saneeraustyöt vuosikymmenien kokemuksella ja ammattitaidolla. Toimimme rakennus-, julkisivu-, kaukolämpö- ja lvi-alalla.

Corporate Spirit on organisaatioiden liiketoimintalähtöisen kehittämisen kumppani, joka auttaa rakentamaan kestäviä menestystarinoita – ihmisten kanssa. Yhtiön erityisosaamista on asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt henkilöstötutkimukset, esimies- ja asiantuntija-arvioinnit sekä niiden hyödyntäminen. Corporate Spirit on mukana rakentamassa Suomen innostavimpia työpaikkoja.

Olemme auktorisoitu täyden palvelun tilitoimisto. Asiakkaanamme saat käyttöösi ammattitaitoisen henkilökuntamme sekä uusimmat sähköisen taloushallinnon työkalut. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä. Päivitämme taloushallintosi joustavaksi, nopeaksi ja hyödylliseksi osaksi liiketoimintaasi.

Easyway Finland Oy tuottaa laadukasta kuntotestauspalvelua koko maan kattavasti. Palvelemme yritysasiakkaita kaikissa kokoluokissa. Kuluttajatapahtumamme ovat avoimia kaikille joten voit valita itsellesi
sopivan tapahtuman sujuvasti kotisivujemme kalenterista ja tutustua
palveluumme! Lisätiedot sekä esittelyvideo: www.easyway.fi.

NeoForce on laadukkaita ja henkilökohtaisia Personal Trainer –palveluita tarjoava yritys. Sähköisesti toteutettu valmennus mahdollistaa asiakaskunnan tavoittamisen koko Suomesta. Varsinaisia ohjauksia järjestetään Turun alueella. Lisätietoja palvelujen sisällöstä ja asiakkaiden onnistumisista löydät sivuilta www.neoforce.fi.

GeloRevoice on imeskelytabletti suun ja nielun limakalvojen suojaamiseen. Ainutlaatuisen kolmivaiheisen vaikutusperiaatteen ansiosta GeloRevoice on pitkäkestoinen apu mm. äänen ylirasitukseen, puhetyöläisille, esiintyjille, laulajille ja henkilöille, jotka kärsivät suun ja nielun limakalvojen ärsytyksestä.

Master Promo Suomi Oy on uuden ajan palveluyritys, joka tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden ratkaista mainonnan haasteet kokonaisvaltaisesti saman kanavan kautta. Tarjoamme yli 20-vuoden kokemuksella uusia ja erilaisia ratkaisuja tulla huomatuksi tavoitellussa kohderyhmässä messuilla, tapahtumissa sekä myymälämarkkinoinnissa.

Turun Citybus Oy on Turussa sijaitseva kolmannen polven perheyritys, joka tarjoaa korkealaatuisia palveluja niin tilausmatkoilla sekä seutu- ja linjareiteillä. Yrityksen lähes 70-vuotisen historian myötä palvelumme ovat kehittyneet
huippuunsa ja haluammekin tarjota ainutlaatuisen laadukkaita
liikennöintipalveluita asiakkaillemme. Olemme Vuoden Yrittäjäperhe 2008.
Kalustoomme kuuluu seitsemän isoa turistibussia, viisi minibussia sekä
noin 30 vähäpäästöistä kaupunkiliikenteeseen soveltuvaa kaupunkibussia.
Myös liikuntaesteiset pääsevät helposti matalalattiabussiemme kyytiin,
ja kokenut henkilökuntamme auttaa aina tarpeen tullen.

 

Mehiläinen NEO on urheilijoiden lääkäriasema ja sairaala Turun Kupittaalla. NEO:n lääkäreiden ammattitaitoon luottavat niin huippuammattilaiset Euroopan kentiltä kuin kotikulmien junnu-urheilijat.

Griippi Oy on suomalainen, vuonna 1979 perustettu brändituotteiden maahantuoja ja myyjä – toimitamme yritystekstiilit, työvaatteet, liike- ja mainoslahjat sekä kampanjatuotteet. Ota yhteyttä Griippiin ja nosta yrityksesi sekä brändisi eturiviin.

Log in or Sign Up