Jere Luoma uusin Kristika ritari!

Kristika Turku jatkaa joukkueensa uudelleen rakentamistaan, hankkimalla riveihinsä vahvan 202cm pitkän 4/5 paikan pelaajan Jere Luoman. Jere Luoma, 25v, on solminut Kristikan kanssa 2 vuoden sopimuksen kausille 2018-19 ja 2019-20.

Jere on edustanut urallaan HoNsUa, Kouvoja ja JBA:ta. Korisliigassa hän edusti Kouvoja 84 ottelun verran (2012-15), pelaten noin 8min/ottelu. Kausina 2015-18 Jyväskylän edustusjoukkueessa, 1A divisioonassa Jere merkkautti 20 minuutissa tilastoikseen 9.9p, 5,4 levyä, hienolla tehoindeksi lukemilla 11,4. Viime kauden tehokkaimmassa ottelussaan Lahti basketballia vastaan Jere teki 22p, 5 levyä, tehoilla 22! Uusin ritari hankintamme tuo joukkueeseen mm. taistelutahtoa, hyvää avoimen kentän juoksua sekä kaaren taakse heittovoimaa (kausi 2017-18, 3p 42.2%).

Jere Luoma on edustanut Suomea sekä 18-vuotiaiden, että 20-vuotiaiden maajoukkueissa.

Uuden ritarin mietteitä tulevista kausista Turussa:

”Opiskelupaikan selviämisen jälkeen täytyi ruveta selvittämään tulevien kausien joukkuetta ja Kristika oli ensimmäinen vaihtoehto, sillä olen kuullut organisaatiosta paljon hyvää sekä viime kauden vastustajana huomasin saman, joten olen iloinen, että saan edustaa Kristikaa. Kristikassa on hieno mahdollisuus kehittyä koripalloilijana opiskelujen ohella, sillä valmennus on erittäin laadukasta ja tulevat joukkuekaverit ovat erittäin kovia pelaajia, mikä auttaa kehittymään. Joukkueena varmasti mennään pitkälle ja taistellaan sarjan voitosta. Erityisesti odotan, että pääsen pelaamaan Kupittaalla mahtavien Kristikan kannattajien eteen.”

Päävalmentaja Ruohosen ajatuksia Jerestä:

Haimme vielä Kristikan isoon päähän taitoa niin korin lähelle kuin heittovoimaa kaaren taakse, hienoa, että saimme Jere Luoman pukemaan ritariasun ylleen. Jere oli viime kaudella tärkeässä roolissa JBA:ssa ja meidänkin papereissa isosti merkattu pelaaja.

Uskon hänen sopeutuvan nopeasti Kristikaan ja meidän kulttuuriin.

Tervetuloa ritareihin Jere!

Log in or Sign Up