Jan-Axel Alanko jatkaa uraansa Kristikan riveissä

TuNMKY:n kasvatti Jan-Axel ”Jannas” Alanko, 198cm, 35v, ilmoitti Kristikan johdolle mieluisia uutisia, kerrottuaan halustaan jatkaa ja auttaa omaa seuraansa tulevana kautena 2018-19!

Jannas on urallaan edustanut Suomen korkeimmalla tasolla liigassa Aura Basketia ja Korihaita.

Aura Basketin liigajoukkueessa Jannas pelasi tilastollisesti parhaan liigakautensa, jossa hän tehtaili 7,6p/4.6 levyä per ottelu, pelaten 25:09 minuuttia. Paras kausi divisioona tasolla on pelattu TuNMKY:n paidassa. Tuolloin Jannas pelasi mukavat 29:32 minuuttia/ottelu tekemällä pisteitä 15,9p, teholukemilla 15,8.

Jannas on nelospaikan pelaaja, joka tuo Kristika Turkuun paljon arvokasta kokemusta, voimaa korille ja hyvää heittovoimaa.

Yhtenä knoppitietona voidaan vielä jakaa, että Jannas kuuluu yhtenä tärkeänä osana legendaariseen Undefeated joukkueeseen, joka ei vielä historiansa aikana ole löytänyt voittajaansa perinteisessä Kristika Turun järjestämässä Turku RiverBasket turnauksessa⛹️‍♂️😉🏆

Valmentaja Ruohosen ajatuksia Jannaksen jatkosta:

Jannaksen jatko on iso asia joukkueelle. Viime kaudella löysimme toimivan rytmin harjoittelun ja siviilielämän yhteen sovittamisessa, joten siitä on helppo jatkaa ja parantaa tulevalle kaudelle.

Jannas tuo joukkueeseen ison kasan kokemusta ja johtajuutta sekä kovuutta jokaiseen tilanteeseen. .

Loistavaa, että Jannas jatkaa tulevalla kaudella kaupungin omissa ritareissa!

Log in or Sign Up